Köpa ny eller begagnad bil?

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig om du vill köpa en ny eller begagnad bil. Det är alltid härligt att köpa en sprillans ny bil med allt vad det innebär. Dock är priset för en ny bil i dagsläget otroligt högt och många människor avstår från det.

Det går ofta att hitta en relativt ny bil som inte gått speciellt många mil för att få ett mycket bättre pris. Det sägs ofta att bilens värde sjunker så fort den kör sin första mil. Oavsett om du är ute efter en ny eller begagnad bil kan du hitta både och hos Bildeve.

Regelbunden service

När du köper en bil finns det en del regler du behöver följa för att garantin ska gälla. Du behöver bland annat lämna in den på service regelbundet. Exakt vilka regler som gäller för din bil varierar på märke. Du behöver således läsa igenom handboken för bilen för att vara helt säker.

Om du köper en bil som är relativt ny är det troligt att den har en dator som styr bilen. Då kan det vara knepigt att mecka med den själv. Se därför till att alltid lämna in bilen på service när den är i behov av det.