Takräcke till din nya Audi

Om du precis har köpt en ny bil men känner att du behöver mer plats för packning eller helt enkelt vill slippa packa i bilen så kan ett takräcke vara perfekt för dig. Här nedanför har vi tagit upp fördelarna med ett takräcke samt vad du bör tänka på innan du köper ett.

Fördelarna med ett takräcke

Att montera ett takräcke på bilen kommer med en rad fördelar. För det första ökar du lastkapaciteten på din bil vilket gör att passagerarna slipper sitta trångt med alla packning inuti bilen. Med att takräcke kan du även installera en takbox och därmed kunna packa kläder och väskor där. Takräcket i sig fungerar utmärkt för exempelvis skidor eller liknande packning. Läs mer på nätet om vilket takräcke som skulle passa just dig och din Audi.

Viktigt att tänka på

Innan du väljer ett takräcke för din Audi bör du först kolla vilket räcke som passar just din modell. Om din Audi har rails behöver du köpa fästen som passar de och därefter köpa ett takräcke som går att fästa där enkelt. Är det så att din bil inte har rails behöver du fästa räcket genom att klämma fast fästena i dörrkarmen.